Ville Salminen

Ville Salminen

+358 (0) 50 539 52 59


Ville tunnetaan Obscuren pääkuvaajana ja jälkituotantoguruna, unohtamatta tietenkään hänen visuaalisia ohjaustöitään. Villen lempikirjallisuutta ovat Aku Ankat ja intohimokseen hän mainitsee joka perjantaisen imuroinnin. Ville haluaa myös pyytää anteeksi kaikkia niitä flareja.

Ville Rissanen

Ville Rissanen

+358 (0) 40 730 61 47


Ohjaaminen, käsikirjoittaminen ja tuottaminen ovat tutuimpia työtehtäviä tälle kaverille, jota useimmiten kutsutaan lempinimellä Rise. Hän rakastaa matkustelua ja hyvää ruokaa. Viime aikoina Risestä on tullut myös erittäin taitava kuntosalilla käymisen väistelijä.

Teemu Salminen

Teemu Salminen

+358 (0) 40 570 73 42


Salmisen veljeksistä nuorempi, Teemu, tekee töitä muun muassa myynnin ja jälkituotannon puolella, mutta tarttuu mielellään myös kameraan ja valoihin. Teemulla on yrityksemme paras noppatuuri, mutta kun mies on niin leppoisa, niin ei häntä voi siitä syyttää.

OBSCURE ENTERTAINMENT

OTA YHTEYTTÄ


+358 (0) 40 730 61 47


OSOITE


Makasiininkatu 14
33230 Tampere
Suomi

VIDEOSIVUSTOT


vimeo.com/obscure
youtube.com/user/obscureentertainment

SOSIAALINEN MEDIA


facebook.com/obscure.entertainment
twitter.com/@ObscureTRE
linkedin.com/obscure.entertainment

Haluatko työskennellä meille?

Obscure Entertainment on aina kiinnostunut kuulemaan elokuva-, tv- ja muista media-alan ammattilaisista. Mikäli olet kiinnostunut harjoittelupaikasta, satunnaisista töistä tai vakituisesta työsuhteesta, pyydämme sinua täyttämään alla olevan linkin takaa löytyvän kaavion. Näin yhteystietosi jäävät meille talteen myöhemmin mahdollisesti avautuvia työsuhteita varten!